Interieuradvies

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komt veel kijken. U wilt natuurlijk dat uw keuken er perfect uit komt te zien. Uw nieuwe keuken is niet alleen de plaats om uw eten te bereiden, maar ook een belangrijke plek in uw huis om te vertoeven. Met familie en vrienden genieten van een diner of een ontbijt met uw kinderen. Een keuken om in te leven. Zelf heeft u vaak al bepaalde ideeën over hoe uw huis eruit moet komen te zien. Wij ondersteunen u bij het ontwerpen van de keuken die past bij het interieur, de beschikbare ruimte én bij u!

De blikvanger van uw huis

Door bijvoorbeeld uw keuken bij de woonkamer te betrekken ontstaat de woonkeuken zoals we die vandaag de dag kennen. Vroeger was dat anders. Men kookte in de ene ruimte en leefde in de ruimte ernaast. Nu is dat veel meer één geheel geworden. Een grote ruimte waar iedereen heerlijk z’n gang kan gaan. Dat vraagt natuurlijk om een afstemming van dat geheel.

Houten Keuken TekeningHouten Keuken SchetsHouten Keuken Resultaat

Mooi én functioneel

Bij het afstemmen en samenstellen van uw wensen is het belangrijk om de functionaliteit van een keuken niet te vergeten. Er moet uiteindelijk nog wel gekookt worden! Ook is het van belang dat er voldoende opbergruimte aanwezig is voor alle keukenaccessoires. Met deze functionele eisen in het achterhoofd helpen we u graag bij het creëren van de keuken die past in uw interieur.

Gratis advies

Forest keukens is gespecialiseerd in het totaalontwerp en het op maat maken van keukens. Samen met u zorgen wij voor het optimale ontwerp van uw nieuwe keuken. Dit doen wij aan de hand van een mooi ontwerp. Wij geven praktisch en gratis advies wat betreft uw op maat te produceren exclusieve keuken.

Wij weten dat het belangrijk is dat uw keuken past bij de rest van uw interieur. Forest keukens zorgt, indien gewenst, voor een compleet interieuradvies en ontwerp. Wij werken hiervoor samen met specialisten in interieurontwerp en advies.

Van tekening:

Keuken Tekening

Tot Schets:

Keuken Schets

Tot eindresultaat:

Resultaat Keuken

Het eindresultaat in 360 graden:


 

Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op en laat u informeren en inspireren door Frank Sanders. De mogelijkheden zijn oneindig. Tenslotte is net als uw keuken ook uw interieur maatwerk.
Neem contact op