Landelijke keuken

Landelijke keukens van Forest zijn tijdloze keukens met een warme en huiselijke uitstraling. Een plek waar familie en vrienden graag bij elkaar komen om te koken, te genieten en gezellig samen te zijn. Een landelijke keuken is het warme hart van een landelijk ingericht huis.

Robuust en warm

Een klassieke boerderij keuken in een landelijke stijl straalt gezelligheid uit. Het gebruik van warme materialen, robuuste staanders van massief hout en natuurstenen keukenbladen zorgen voor een landelijk en rustiek karakter.

Vele stijlen landelijk

De mogelijkheden bij landelijke keukens zijn zeer divers. Uw wensen staan hierbij centraal. Dat loopt uiteen van een strakke belijning tot een meer nostalgische uitstraling. Wilt u kaderdeuren van massief eikenhout met stijlvolle details of strakke gefineerde deuren? We geven u graag advies over de mogelijkheden.

 

van-delst-03

 

Handgemaakte keukens

Ons ambachtelijk vakwerk houdt in dat we alles in onze professionele werkplaats met de hand vervaardigen. Haarscherp en met oog voor detail. Wilt u het hout opruwen voor een oude, rustieke uitstraling? Kaders die afwijken van de standaard? Forest keuken maakt dat voor u waar.

Pronkstuk

Wij ontwerpen uw keuken en maken deze volledig op maat. Exclusieve en handgemaakte keukens. Van modern naar klassiek. In onze professionele werkplaats vervaardigen wij uw keuken volledig met de hand, tot in detail. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame kwaliteitskeuken. Het maatwerk van Forest Keukens is uniek! Wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijk vakwerk en adviseren u graag.

Forest keukens maakt uw keuken tot het pronkstuk van uw woning.

Landelijke keuken

Landelijke keuken