Nostalgische keuken

De gezelligheid en het knusse gevoel aan de keukentafel. De koffie pruttelt. De warmte van het fornuis waarin de appeltaart gebakken wordt. Oude tijden herleven. Nostalgische keukens zien eruit zoals keukens er vroeger uitzagen.

Stijlvol

Een nostalgische keuken is voor liefhebbers van stijlvolle details uit vervlogen tijden. Mensen die houden van ambachtelijke kwaliteit. Nostalgische keukens worden gemaakt van massief eikenhout. De kasten en deurtjes worden met de hand gelakt. Een mooie omlijste schouw en kastdeurtjes met profielen. Het geeft de keuken die authentieke en exclusieve uitstraling waar u naar op zoek bent. Een keuken van een tijdloze schoonheid.

Tot in detail

Iedere handgemaakte nostalgische keuken die onze werkplaats verlaat is uniek.

Wij vervaardigen nostalgische keukens op maat en tot in detail. Rekening houdend met uw wensen en ideeën. Landelijk en sfeervol. De warmte van vroeger gecombineerd met de apparatuur en functionaliteit van nu. Bakken en braden? Lekker ouderwets grillen? Het is allemaal mogelijk met de keuze uit vele soorten fornuizen.

 

 

Pronkstuk

Wij ontwerpen uw keuken en maken deze volledig op maat. Exclusieve en handgemaakte keukens. Van modern naar klassiek. In onze professionele werkplaats vervaardigen wij uw keuken volledig met de hand, tot in detail. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame kwaliteitskeuken. Het maatwerk van Forest Keukens is uniek! Wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijk vakwerk en adviseren u graag.

Forest keukens maakt uw keuken tot het pronkstuk van uw woning.

 

 

smits-05