Industriële keuken

U heeft uw eigen stijl. Dat laat zich niet vangen in een hokje. U wilt bijvoorbeeld de materialen van een moderne keuken combineren met een extra dik keukenblad zoals bij een landelijke keuken. Kortom een keuken die precies is zoals ú dat wilt. Een industriële keuken die bij uw lifestyle en interieur past.

Een unieke en stoere keuken

Industriële keukens zijn unieke en stoere keukens. Ontwikkelt met een speciale stijl in gedachten. Deze keukens wijken af van de traditionele keukens. Daardoor valt hij op. Natuurlijk moet de keuken wel functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Er moet tenslotte ook gewoon in gekookt worden.

Industriële / landelijke keuken

Industriële uitstraling

De industriële keuken is een stoere keuken met een geheel eigen karakter. De gebruikte materialen en hun eigenschappen dragen daaraan bij. Een keukenblad van natuursteen of beton en industriële handgrepen. Robuuste staanders van hout, staal, koper, rvs, natuursteen of beton. Het geeft de keuken zijn industriële karakter. Het eikenhout kan worden opgeruwd om net als bij beton een industriële uitstraling te bereiken. In industriële keukens worden dezelfde apparaten en meubels ingepast als in andere keukens. Dat is het maatwerk van Forest Keukens.

Houten Industriële Keuken

Pronkstuk

Wij ontwerpen uw keuken en maken deze volledig op maat. Exclusieve en handgemaakte keukens. Van modern naar klassiek. In onze professionele werkplaats vervaardigen wij uw keuken volledig met de hand, tot in detail. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame kwaliteitskeuken. Het maatwerk van Forest Keukens is uniek! Wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijk vakwerk en adviseren u graag.

Forest keukens maakt uw keuken tot het pronkstuk van uw woning.

Industriële Keuken

Industriële Keuken