Werkwijze Forest Keukens

Laat u inspireren

Of u nu een landelijke keuken of een design keuken wenst, het begint met een goed idee. In onze toonzaal kunt u volop sfeer proeven. U kunt allerlei materialen in handen nemen en apparatuur uitproberen. Zo komt uw idee tot leven.

Uw droomkeuken vormgeven

Een Forest keuken begint met een ontwerp. Uw wensen en ideeën zijn hierbij leidend.

Aan de hand van uw specifieke wensen, maken wij een eerste ontwerp. Wilt u interieuradvies over hoe u de keuken in kunt passen in uw bestaande interieur? Indien gewenst ondersteunt Forest keukens u hierbij. Dit doen wij in samenwerking met een binnenhuisarchitect.

Een indicatie van de prijs

Op basis van het eerste ontwerp en de voorlopige keuzes geven we een indicatie van de kosten. We zorgen dat alles naar uw wens is en overeenkomt met uw budget.

De offerte

In deze fase wordt de offerte volledig gespecificeerd. Om u een helder beeld te geven, lichten we deze toe. We bespreken de offerte graag bij u thuis. Zo krijgen wij meteen een goed beeld van te situatie ter plekke.

Het definitieve ontwerp

Na goedkeuring van de offerte, maken we de definitieve tekening van de keuken. We passen de kleuren en materialen aan. Indien gewenst geven we kleuradvies en mengen we speciaal kleuren waarmee we proefmonsters voor u lakken. De keuken moet perfect passen, het is tenslotte maatwerk. De situatie wordt ter plekke voor u ingemeten. Hierbij houden we ook rekening met technische voorzieningen en mogelijkheden.

Ambachtelijk vakwerk

Is alles volledig naar uw wens? Dan gaan we de keuken maken. Uw keuken wordt als een geheel geproduceerd. Van A tot Z. Dat geldt ook voor het spuit –en schilderwerk. Een garantie voor kwaliteit en eenheid in het eindresultaat.

Ons ambachtelijk vakwerk houdt in dat we alles in onze eigen professionele werkplaats met de hand vervaardigen. Haarscherp en met oog voor detail. Hierdoor zijn Forest keukens van hoge kwaliteit en uniek.

Keukengrepen die het écht afmaken

Om de keuken af te maken werken wij samen met Dimitri Baldé. Hij verzorgd de keukengrepen voor onze landelijke en industriële keukens. Deze keukengrepen worden met passie en vakmanschap gemaakt. Hoe ze dit aanpakken ziet u hieronder terug.

De keuken plaatsen

In overleg met u of uw aannemer plannen we een datum waarop we de keuken plaatsen. Het stellen en monteren van de keuken is nauwkeurig werk. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat de keuken perfect geplaatst wordt.

Eventuele oneffenheden in de wanden of in de vloer van uw woning? Een muur die iets uit het lood is? Forest keukens past de keuken daaropaan. Geen naden of kieren en perfect waterpas. Uw nieuwe keuken wordt één met uw woning.

Pronkstuk

Wij ontwerpen uw keuken en maken deze volledig op maat. Exclusieve en handgemaakte keukens. Van modern naar klassiek. In onze professionele werkplaats vervaardigen wij uw keuken volledig met de hand, tot in detail. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame kwaliteitskeuken. Het maatwerk van Forest Keukens is uniek! Wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijk vakwerk en adviseren u graag.

Forest keukens maakt uw keuken tot het pronkstuk van uw woning.