Over Forest Keukens

In het Brabantse Boekel staat tussen de weilanden en het groen het authentieke keukenatelier van Forest Keukens. In deze rustgevende omgeving doet eigenaar Frank Sanders, die als gediplomeerd meubelmaker een geweldige passie heeft voor natuurlijke producten, zijn inspiratie op en worden er de mooiste keukens gecreëerd van een uitzonderlijke kwaliteit.

Kernwaarden

De kernwaarden van Forest Keukens zijn vakmanschap met inzet van moderne machines en een strenge selectie van de toe te passen materialen. Uiteraard staat bij de start de klantenwens centraal bij het ontwerp. De passie van Frank Sanders en zijn luisterend oor, gevolgd door zorgvuldig denkwerk, inzet van moderne software om een gedetailleerd 3D-model te maken zorgen ervoor dat een ontwerp echt gaat leven en ontstaat een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat. Geen uitdaging wordt uit de weg gegaan, want FOREST is dé kennispartner om te komen tot uw droomkeuken.

 

‘Forest Keukens, voorsprong door kwaliteit en vakmanschap!’

 

Werkwijze

Na goedkeuring van het ontwerp gaat de productie van start met de geselecteerde hoogwaardige materialen. Vakmanschap en een perfecte uitvoering zorgen voor een functioneel en uniek meubelstuk van grote schoonheid dat oogt als een kunstobject. Voorzien van een hoogwaardig werkblad en apparatuur van vooraanstaande Europese fabrikanten wordt uw keuken een lust voor het oog en een plezier om in te werken, een centrale ontmoetingsplaats in uw huis waar het prettig vertoeven is.

Zo komen uw wensen en onze creativiteit, passie voor het materiaal en een uitvoering in perfectie bij elkaar in een schitterende keuken met een enorme toegevoegde waarde en een sterk onderscheidend vermogen. Zoals uw ForestKeuken is er niet één, iedere Forest Keuken is uniek!

Forest Keukens Bus