Design keuken

Het strakke lijnenspel, de kasten al dan niet greeploos en de moderne apparatuur vormen samen een elegant geheel. Een eigentijdse uitstraling gecombineerd met optimaal gebruiksgemak. De design keuken is functioneel en minimalistisch.

Stijlvol en exclusief

Moderne en strakke keukens met de mooiste materialen en de beste apparatuur. Met bijvoorbeeld een eigentijds vormgegeven kookeiland als eyecatcher van de keuken. Design keukens van Forest zijn functioneel en hebben een exclusieve en trendy uitstraling.

Op elkaar en u afgestemd

Er is een uitgebreide keuze uit verschillende apparatuur en materialen. Daardoor is de design keuken bereikbaar voor iedereen. Wilt u de keuken mat of hoogglans afgelakt? Gebruik van moderne kunststofmaterialen? Een werkblad van composiet, graniet, keramiek of Corian? De keus is aan u.

Bij zo’n mooie design keuken hoort natuurlijk ook de modernste apparatuur. Zoals de meest geavanceerde inductiekookplaten of innovatieve afzuigsystemen. Bij Forest Keukens wordt het volledig op elkaar en uw budget afgestemd en haarscherp tot in detail uitgevoerd.

Rode Keuken Hoogglans

Pronkstuk

Wij ontwerpen uw keuken en maken deze volledig op maat. Exclusieve en handgemaakte keukens. Van modern naar klassiek. In onze professionele werkplaats vervaardigen wij uw keuken volledig met de hand, tot in detail. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame kwaliteitskeuken. Het maatwerk van Forest Keukens is uniek! Wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijk vakwerk en adviseren u graag.

Forest keukens maakt uw keuken tot het pronkstuk van uw woning.

Design Keuken