Wat maakt Forest Keukens bijzonder

Bij Forest Keukens komt een moderne werkplaats en ambachtelijke vaardigheid samen. Keukens worden hier met oog voor detail geproduceerd.

Kernwaarden van Forest Keukens zijn:

  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • De beste materialen
  • Oog voor design

Een keuken kopen is een hele beslissing. Ongeacht of dat nu een landelijke, nostalgische, design of industriële keuken is. Wij begeleiden u hierin. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Zo ziet u het eindresultaat goed voor u.

Toonzaal

Forest Keukens beschikt over een toonzaal. Daarin zijn verschillende hoogwaardige materialen en technieken te zien. Dit helpt u bij het maken van de juiste keuze of brengt u op ideeën.

Hoogstaande inbouwapparatuur

Bij een hoogwaardige materiaalkeuze hoort natuurlijk ook kwalitatief hoogstaande inbouwapparatuur. Daarvoor werken we samen met een aantal door ons geselecteerde partners. Zoals:

  • AGA, Boretti, Bertazzoni, Falcon, Stoves
  • Maar ook merken als: Miele, Bora, Liebherr, Neff, Bosch en Novy.

Alle inbouwapparatuur wordt vakkundig door ons geïnstalleerd.

Toonaangevend

Toonaangevend en in eigen beheer

U heeft maar één aanspreekpunt. Dat maakt ons uniek. Dat maakt ook uw keuken uniek. Aan de hand van uw specifieke wensen, maken wij een maattekening en 3D-ontwerp. Tot en met de plaatsing wordt elke stap in eigen beheer uitgevoerd. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit en exclusiviteit. Ook werken wij samen met specialisten in interieurontwerp en advies. Deze kunnen u eventueel helpen bij het kiezen van de juiste keuken bij uw interieur of andersom.

Exclusief

Een Forest keuken begint met een ontwerp. Uw wensen en ideeën zijn hierbij leidend. Voor onze keukens gebruiken we enkel materialen van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om ladesystemen of om het hout dat gebruikt wordt. We zoeken naar bijzondere materialen en technieken en passen deze toe in onze ontwerpen. Zo garanderen we topkwaliteit en exclusiviteit.

Persoonlijk

De keuken is een plaats waar het gezellig is. Er wordt gewerkt of je ontspant er met een goed glas wijn. De keuken moet bij u passen en bij uw woonwensen. Dit is een individueel en persoonlijk traject waarin u geholpen wordt door ons. Samen met u bepalen we wat de essentie van de keuken moet zijn. Daarna bepalen we hoe dit in een mooi ontwerp past. Wij begeleiden het volledige project.

Pronkstuk

Wij ontwerpen uw keuken en maken deze volledig op maat. Exclusieve en handgemaakte keukens. Van modern naar klassiek. In onze professionele werkplaats vervaardigen wij uw keuken volledig met de hand, tot in detail. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame kwaliteitskeuken. Het maatwerk van Forest Keukens is uniek! Wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijk vakwerk en adviseren u graag.

Forest keukens maakt uw keuken tot het pronkstuk van uw woning.