Reviews

Monique van den Berk

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
Perfect afgeleverd en geïnstalleerd ,super volgens afspraak!

Tonny en Maria Martinali

Je hebt keukens en .........keukens. Maar er is maar een soort keuken waar de klasse vanaf straalt en dat is een Forrest keuken. Wat een schitterend ontwerp heeft de heer Frank Sanders in nauw overleg met ons ontworpen
en gemaakt. Wij zijn niet alleen tevreden maar meer als tevreden. Wat een vakwerk en nauwkeurigheid met een liefde aan vakmanschap legt de
Frank Sanders in onze keuken. Afspraken worden nagekomen, uitleg over het functioneren van apparatuur, en uitleg ,staan bij Forrest Keukens hoog in het vaandel. Kortom vakmanschap en liefde in je werk geeft bij ons een formidabele keuken waar wij veel plezier aan zullen beleven.
Bedankt Frank voor alles.

John en Carla

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, helemaal naar onze zin gemaakt! Frank heeft ons geweldig goed geholpen met het ontwerpen van deze keuken, en deze perfect en vakkundig gemaakt! Bedankt, we genieten er iedere dag van.

Familie v Eert

We zijn er tevreden over onze nieuwe keuken. Forestkeukens werkt erg nauwkeurig en goed matriaal. Denken met je mee en erg klantvriendelijk.
Een echte aanrader om hier uw keuken te bestellen.

Mari en Gerda Meulepas

Onze nieuwe keuken incl. inbouwapparatuur is geleverd en gemonteerd door Forest en wij zijn daar heel tevreden over. Er is nog een leveringsprobleem met het filter voor de afzuigkap, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit nog naar tevredenheid wordt opgelost.
Gedurende het proces van ontwerp en uitvoering hebben wij goede suggesties gehad van Forest en ook van de toeleveranciers. Wij zijn dan ook blij dat we met Forest in zee zijn gegaan.

Wim & Annemarie

Wij genieten elke dag van onze “Forest” keuken. Frank is een prima vakman met oog voor detail. Hij geeft goed advies, komt zijn afspraken na en zorgt ervoor dat alles tip top in orde is.

fam martens

Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken gemaakt door Frank Sanders , Forest keukens. Zelfs nog mooier dan we in gedachte hadden! Zeker aan te raden.

JP Moors

Een geweldige stoere keuken hebben we gekregen, waar we erg blij mee zijn.
Goed overleg, vakmanschap en nauwkeurigheid.

Erwin & Marieke

Wij zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken, onder andere door Frank zijn advies, is het helemaal geworden zoals wij wilden. Geweldige vakmanschap en nauwkeurigheid!! Ook de badkamer meubels zijn super.. En zeker onze op maat gemaakt kamerkast past perfect in het gehele plaatje.
Bedankt Frank!

Theo & Hannie

Wij wilden geen standaardkeuken maar iets helemaal afgestemd op onze wensen. Na gedegen voorbereiding heeft Frank de voor ons perfecte keuken gerealiseerd. Vakmanschap, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn termen die bij Forest Keukens passen. Wij genieten er nog elke dag van!

IM Verhoeven

Een nieuw huis met een nieuwe keuken! Dat is waar we nu van genieten. Samen met Frank Sanders hebben we gekeken naar verschillende opties en tenslotte voor een prachtige keuken gekozen. De keuken is perfect geplaatst en we beleven er veel plezier aan

Nicole Huiskes

Zo blij met mijn Forest keuken! Frank is een vakman met goed luisterend oor. Alle details moeten kloppen, dan is hij pas tevreden. Dank je voor de fijne samenwerking. Nicole

Fam. Spierings

Mooi ambachtelijke keuken zoals we ingedachte hadden is door Frank gemaakt ook de op maat gemaakte opbergkast en wastafel meubel is in de puntjes en super secuur verwezenlijkt. Bedankt Frank.

Familie van Lankveld

Ons idee over een strakke, landelijke keuken werd door Frank vertaalt in maatwerk van hoge kwaliteit. Het is precies zo geworden als we hadden gedacht; super mooi!

Frank, bedankt voor de goede samenwerking.

Fam. Verhagen

Frank heeft bij ons een mooie en degelijke keuken geplaatst. Frank is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

Donkers

Bij een nieuwe woning hoort ook een prachtige keuken. Dit heeft Frank dan ook tot in de kleine puntjes netjes gedaan. Wij zijn heel tevreden met de samenwerking vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat. Ga zo door!!

Fam. Gillissen

Frank heeft bij ons een prachtige keuken geplaatst: echt vakmanschap, zeer precies, de beste kwaliteit en goede service. Kortom: onze droomkeuken is werkelijkheid geworden.

Lucien & Miranda

We kregen de kans om te bouwen aan een bijzonder huis met aandacht voor detail en kwaliteit. We hebben gelukt gehad dat iedereen die met ons werkte, van timmerman tot tegelzetter, dezelfde motivatie had. Frank Sanders paste ook in dat plaatje. Frank is geen keukenverkoper met een vlotte babbel maar een ambachtsman met ervaring.

van Sleeuwen

We zijn erg tevreden over hetgeen jullie gemaakt hebben, zoals de keuken en en bijbehorende inbouwapparatuur. Ook een prachtig badmeubel en slaapkamermeubels, in de kleuren wat wij mooi vonden.
We zijn heel tevreden bij Frank heb je heel degelijk en goed materiaal.
In goed overleg wordt je op je wenken bediend. Heel veel succes met je mooie werk.

Alice en Jochem

Wij zijn erg tevreden over de keuken, in alle opzichten (kwaliteit, design, plaatsen, contacten voor en achteraf). Fijne samenwerking.

de hr. L.Adriaans

Wij zijn zeer tevreden met de koop van onze nieuwe keuken wat betreft de kwaliteit-plaatsing en de prettige samenwerking van Frank.

Bart & Loes

We hebben begin dit jaar (2011) een keuken door Frank laten plaatsen. We zijn erg tevreden over het resultaat. De keuken is kwalitatief erg goed en degelijk. Tevens de service uitstekend.

Fam.Beekmans

Vakmanschap is meesterschap is de uitdrukking.Deze telt zeker voor het werk van Frank.
Niet alleen de keuken is super maar ook de gemaakte meubelen.
Een aanrader voor iedereen.
Wij zijn er super blij mee.

Marcel en Sharon

We zijn heel erg tevreden over onze keuken, badkamermeubel en spiegelkast, super mooi!
Een goed stukje vakmanschap, goed advies, met de precieze puntjes op de i.
Afspraken worden goed nagekomen, een prettig contact, werkt netjes!!
Frank..je bent een man met passie voor je vak, ga zo door!

Rik

We hadden meteen na het eerste gesprek al een goed gevoel, er werd meegedacht over het ontwerp en we kregen een eerlijke prijsaanbieding voor een kwalitatief goede keuken met degelijke materialen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Fam Melis

Zeer goede ervaring met Frank Sanders. Zonder ook maar 1 aanmerking op het geleverde werk. Erg secuur en betrouwbaar. Komt echt zijn afspraken na!!

Familie Van de Ven

In mei 2009 heeft Frank Sanders bij ons een nieuwe keuken geplaatst. We zijn heel tevreden over de kwaliteit, materiaalkeuze en zijn vakmanschap; alles wordt heel netjes en secuur afgewerkt. Een mooie, degelijke keuken!

Fam. vd. Broek

Er is goed vakwerk geleverd, degelijke materialen gebruikt en netjes afgewerkt, kortom een beste keuze.

Jacobs

Ik wil even doorgeven dat we een super keuken hebben. Frank laat alle wensen die je hebt uitkomen op het gebied van de keuken. We hebben al zoveel positieve reacties gehad. Hij levert echt super werk.

Verbrugge

Mooie keuken door een goede vakman gemaakt. We zijn erg tevreden over het resultaat, door de goede adviezen van Frank Sanders.

W van Moorsel

– prachtige nieuwe keuken.
– goed en eerlijk advies
– heel goed inzicht
– moderne ideeën
– werkt erg secuur
– Kortom zeer betrouwbaar persoon, komt zijn belofte na dus een echte aanrader!