Reviews

Michel & Jennifer Ruijsch

Eenvoudig en kort samengevat.. TOP!!
Frank heeft ons het vertrouwen teruggegeven. Wij hebben vanaf dag 1 tot het einde een hele fijne samenwerking gehad.
Hij heeft in een paar weken tijd onze droomkeuken mogelijk gemaakt, zonder hem zouden we nu nog zonder droomkeuken zitten.
Alles word precies zo gemaakt naar onze wensen en het word ook stap voor stap duidelijk uitgelegd en goed gecommuniceerd gedurende het verloop van ons project.
Ook met het inbouwen was alles prefect gelopen en zonder enige fouten. Chapeau!
Wij kunnen iedereen aanraden, om hier een kijkje te nemen en het gesprek aan te gaan.
Wij zijn in ieder geval super tevreden!

Frank, nogmaals bedankt voor alles!

Michel & Jennifer

Henri en Gertie

Wij zijn erg blij met onze geweldige mooie keuken.
Frank is betrouwbaar erg nauwkeurig en komt zijn afspraken na.
Goed advies van materiaal en inbouw apparaten.
Kortom maatwerk van hoge kwaliteit!
Frank ga zo door.

Patrick en Petra

Frank werkt nauwkeurig en netjes volgens afspraak. We zijn super blij met de nieuwe keuken en genieten er elke dag weer van. Echt een aanrader als je een keuken op maat wilt.
Groetjes uit Boekel

Theo en Gerrie

Via internet zijn wij bij Forest keukens terecht gekomen. Voor ons een totaal onbekend bedrijf.. Onze indruk van de website voelde al goed!
We maakten een afspraak voor een kennismaking en om onze wensen kenbaar te maken.. Onze eerste indruk was meteen goed.
Frank werkte onze wensen uit gaf hierin goede adviezen en zo kwam het ontwerp van onze prachtige landelijke robuuste keuken tot stand..Frank is eerlijk en duidelijk in zijn communicatie…
Het was een prettige samenwerking gemaakte afspraken werden nagekomen.
Wat ons enorm aanspraak was ook de netheid waarmee werd gewerkt.
De keuken is tot in de millimeter perfect afgewerkt..
Kortom een fijn en betrouwbaar bedrijf!!
Wij zijn enorm blij met onze keuken..
De prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding, door de hoogwaardige afwerking!
Wil je onze keuken zien, neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Forest keukens…
Frank bedankt voor de fijne samenwerking..


Familie van den Eijnde

Al vanaf het eerste gesprek met Frank was er direct een klik. Hij voelde goed aan wat wij wilden en er was ook ruimte voor onze eigen ideeën en wensen. Ook was het erg fijn dat hij de vakmensen voor de benodigde verbouwing kon regelen, zodat we maar één aanspreekpunt hadden. Wij zijn heel erg blij met het uiteindelijke resultaat en dat is vooral te danken aan de vakmanschap van Frank en het feit dat hij alleen tevreden is met het beste resultaat voor zijn klanten. Wij genieten elke dag weer van onze mooie nieuwe keuken. Frank nogmaals hartstikke bedankt!

Familie Hofs

De persoonlijke aandacht en het uitgebreid informeren (tekeningen en visuals) en adviseren heeft ons enorm geholpen bij de keuze voor onze nieuwe keuken. Daarnaast is er conform afspraak alles op tijd geleverd en perfect afgewerkt. Wij zijn dagelijks aan het genieten van onze nieuwe keuken. Bedankt team Forest Keukens.

Petra

Wij zijn heel tevreden over Frank van Forrest keukens. Hij nam alle tijd voor ons om de keuken uit te tekenen en begreep ook meteen wat we wilden. Het is een keuken waar je u tegen zegt het is helemaal geworden zoals we in gedachten hadden.
Een echte aanrader.

Bedankt Frank
Willie en Petra uit Best

Fam. Lemmens, Veghel

Frank Sanders van Forest Keukens is voor ons de perfecte match geweest in het plannen, tekenen, en maken van de keuken voor een mooie prijs. Frank's stijl kenmerkt zich door het creatief meedenken met je eigen ideeën zonder daarbij de werkbaarheid ervan uit het oog te verliezen. Hierdoor ontwerp je samen met hem je eigen, unieke droomkeuken die praktisch in het gebruik is. Door zijn jarenlange ervaring kan hij goed advies geven over materialen en maakt hij je keuken in zijn eigen werkplaats. Frank werkt precies en nauwkeurig tot en met zelfs stofzuigen als hij klaar is. Hij heeft een breed spectrum aan stijlen, modellen en merken beschikbaar waardoor je altijd kan slagen. Indien nodig of gewenst werkt hij samen met een zeer ervaren en betrouwbare aannemer uit Boekel die een verbouwing van de keuken voor je kan uitvoeren.

Bedankt, Frank!

Monique van den Berk

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
Perfect afgeleverd en geïnstalleerd ,super volgens afspraak!

Tonny en Maria Martinali

Je hebt keukens en .........keukens. Maar er is maar een soort keuken waar de klasse vanaf straalt en dat is een Forrest keuken. Wat een schitterend ontwerp heeft de heer Frank Sanders in nauw overleg met ons ontworpen
en gemaakt. Wij zijn niet alleen tevreden maar meer als tevreden. Wat een vakwerk en nauwkeurigheid met een liefde aan vakmanschap legt de
Frank Sanders in onze keuken. Afspraken worden nagekomen, uitleg over het functioneren van apparatuur, en uitleg ,staan bij Forrest Keukens hoog in het vaandel. Kortom vakmanschap en liefde in je werk geeft bij ons een formidabele keuken waar wij veel plezier aan zullen beleven.
Bedankt Frank voor alles.

John en Carla

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, helemaal naar onze zin gemaakt! Frank heeft ons geweldig goed geholpen met het ontwerpen van deze keuken, en deze perfect en vakkundig gemaakt! Bedankt, we genieten er iedere dag van.

Familie v Eert

We zijn er tevreden over onze nieuwe keuken. Forestkeukens werkt erg nauwkeurig en goed matriaal. Denken met je mee en erg klantvriendelijk.
Een echte aanrader om hier uw keuken te bestellen.

Mari en Gerda Meulepas

Onze nieuwe keuken incl. inbouwapparatuur is geleverd en gemonteerd door Forest en wij zijn daar heel tevreden over. Er is nog een leveringsprobleem met het filter voor de afzuigkap, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit nog naar tevredenheid wordt opgelost.
Gedurende het proces van ontwerp en uitvoering hebben wij goede suggesties gehad van Forest en ook van de toeleveranciers. Wij zijn dan ook blij dat we met Forest in zee zijn gegaan.

Wim & Annemarie

Wij genieten elke dag van onze “Forest” keuken. Frank is een prima vakman met oog voor detail. Hij geeft goed advies, komt zijn afspraken na en zorgt ervoor dat alles tip top in orde is.

fam martens

Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken gemaakt door Frank Sanders , Forest keukens. Zelfs nog mooier dan we in gedachte hadden! Zeker aan te raden.

JP Moors

Een geweldige stoere keuken hebben we gekregen, waar we erg blij mee zijn.
Goed overleg, vakmanschap en nauwkeurigheid.

Erwin & Marieke

Wij zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe keuken, onder andere door Frank zijn advies, is het helemaal geworden zoals wij wilden. Geweldige vakmanschap en nauwkeurigheid!! Ook de badkamer meubels zijn super.. En zeker onze op maat gemaakt kamerkast past perfect in het gehele plaatje.
Bedankt Frank!

Theo & Hannie

Wij wilden geen standaardkeuken maar iets helemaal afgestemd op onze wensen. Na gedegen voorbereiding heeft Frank de voor ons perfecte keuken gerealiseerd. Vakmanschap, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn termen die bij Forest Keukens passen. Wij genieten er nog elke dag van!

IM Verhoeven

Een nieuw huis met een nieuwe keuken! Dat is waar we nu van genieten. Samen met Frank Sanders hebben we gekeken naar verschillende opties en tenslotte voor een prachtige keuken gekozen. De keuken is perfect geplaatst en we beleven er veel plezier aan

Nicole Huiskes

Zo blij met mijn Forest keuken! Frank is een vakman met goed luisterend oor. Alle details moeten kloppen, dan is hij pas tevreden. Dank je voor de fijne samenwerking. Nicole

Fam. Spierings

Mooi ambachtelijke keuken zoals we ingedachte hadden is door Frank gemaakt ook de op maat gemaakte opbergkast en wastafel meubel is in de puntjes en super secuur verwezenlijkt. Bedankt Frank.

Familie van Lankveld

Ons idee over een strakke, landelijke keuken werd door Frank vertaalt in maatwerk van hoge kwaliteit. Het is precies zo geworden als we hadden gedacht; super mooi!

Frank, bedankt voor de goede samenwerking.

Fam. Verhagen

Frank heeft bij ons een mooie en degelijke keuken geplaatst. Frank is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

Donkers

Bij een nieuwe woning hoort ook een prachtige keuken. Dit heeft Frank dan ook tot in de kleine puntjes netjes gedaan. Wij zijn heel tevreden met de samenwerking vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat. Ga zo door!!

Fam. Gillissen

Frank heeft bij ons een prachtige keuken geplaatst: echt vakmanschap, zeer precies, de beste kwaliteit en goede service. Kortom: onze droomkeuken is werkelijkheid geworden.

Lucien & Miranda

We kregen de kans om te bouwen aan een bijzonder huis met aandacht voor detail en kwaliteit. We hebben gelukt gehad dat iedereen die met ons werkte, van timmerman tot tegelzetter, dezelfde motivatie had. Frank Sanders paste ook in dat plaatje. Frank is geen keukenverkoper met een vlotte babbel maar een ambachtsman met ervaring.

van Sleeuwen

We zijn erg tevreden over hetgeen jullie gemaakt hebben, zoals de keuken en en bijbehorende inbouwapparatuur. Ook een prachtig badmeubel en slaapkamermeubels, in de kleuren wat wij mooi vonden.
We zijn heel tevreden bij Frank heb je heel degelijk en goed materiaal.
In goed overleg wordt je op je wenken bediend. Heel veel succes met je mooie werk.

Alice en Jochem

Wij zijn erg tevreden over de keuken, in alle opzichten (kwaliteit, design, plaatsen, contacten voor en achteraf). Fijne samenwerking.

de hr. L.Adriaans

Wij zijn zeer tevreden met de koop van onze nieuwe keuken wat betreft de kwaliteit-plaatsing en de prettige samenwerking van Frank.

Bart & Loes

We hebben begin dit jaar (2011) een keuken door Frank laten plaatsen. We zijn erg tevreden over het resultaat. De keuken is kwalitatief erg goed en degelijk. Tevens de service uitstekend.

Fam.Beekmans

Vakmanschap is meesterschap is de uitdrukking.Deze telt zeker voor het werk van Frank.
Niet alleen de keuken is super maar ook de gemaakte meubelen.
Een aanrader voor iedereen.
Wij zijn er super blij mee.

Marcel en Sharon

We zijn heel erg tevreden over onze keuken, badkamermeubel en spiegelkast, super mooi!
Een goed stukje vakmanschap, goed advies, met de precieze puntjes op de i.
Afspraken worden goed nagekomen, een prettig contact, werkt netjes!!
Frank..je bent een man met passie voor je vak, ga zo door!

Rik

We hadden meteen na het eerste gesprek al een goed gevoel, er werd meegedacht over het ontwerp en we kregen een eerlijke prijsaanbieding voor een kwalitatief goede keuken met degelijke materialen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Fam Melis

Zeer goede ervaring met Frank Sanders. Zonder ook maar 1 aanmerking op het geleverde werk. Erg secuur en betrouwbaar. Komt echt zijn afspraken na!!

Familie Van de Ven

In mei 2009 heeft Frank Sanders bij ons een nieuwe keuken geplaatst. We zijn heel tevreden over de kwaliteit, materiaalkeuze en zijn vakmanschap; alles wordt heel netjes en secuur afgewerkt. Een mooie, degelijke keuken!

Fam. vd. Broek

Er is goed vakwerk geleverd, degelijke materialen gebruikt en netjes afgewerkt, kortom een beste keuze.

Jacobs

Ik wil even doorgeven dat we een super keuken hebben. Frank laat alle wensen die je hebt uitkomen op het gebied van de keuken. We hebben al zoveel positieve reacties gehad. Hij levert echt super werk.

Verbrugge

Mooie keuken door een goede vakman gemaakt. We zijn erg tevreden over het resultaat, door de goede adviezen van Frank Sanders.

W van Moorsel

– prachtige nieuwe keuken.
– goed en eerlijk advies
– heel goed inzicht
– moderne ideeën
– werkt erg secuur
– Kortom zeer betrouwbaar persoon, komt zijn belofte na dus een echte aanrader!